VOELEN WAT ER SPEELT » coaching61

Counseling/coaching

Als counselor/coach ga ik in op hulpvragen die te maken hebben met onzekerheid over je eigen kunnen of functioneren, problemen  in het contact met een ander of anderen, onzekerheid over de juiste richting op je levenspad of in je loopbaan.
Veel stress- en burnoutklachten ontstaan doordat we geen goed beeld hebben van wie we zijn en in hoeverre we ons gedrag aanpassen aan de omgeving. Ook onze overtuigingen spelen hierbij een belangrijke rol. Vaak gaat het in relaties om wat er wordt gezegd, maar vooral ook om wat er niet wordt gezegd. Of dat nu persoonlijke relaties zijn of in vriendschappen of op de werkvloer. Onbewust slaan we zo heel wat emoties en ervaringen op. Deze emoties drukken we weg, maar ze zijn er wel en ze zoeken een andere uitweg. De een wordt prikkelbaar, de ander trekt zich terug, en weer een ander verliest werkplezier. Maar voor het zover is, heeft je lichaam allang signalen afgegeven.

Ik heb naast mijn opleiding tot massagetherapeut, een opleiding tot counselor/coach gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. In counseling-sessies help ik je via visualisaties bewust te worden van de patronen die je belemmeren in je dagelijks leven en met coaching begeleid ik je om de juiste stappen te zetten om te worden wie je wilt en te zijn wie je ten diepste al bent. De basis is dat alles er mag zijn!

Ik reken een tarief van € 75 per sessie van maximaal een uur.