VOELEN WAT ER SPEELT » contact26

Contact

foto Minke

Minke Flach
mail@minkeflach.nl
06-52058688

Praktijkadres
Hof 20
Begijnhof 20
2011 EH Haarlem

Woensdags van 9.00-13.00
De Praktijk Heemstede
Jan van Goyenstraat 25-27
2102 CA Heemstede

Privacyverklaring

Over mij

Mijn handen zijn mijn instrument. Als kind ben ik dol op tekenen en handwerken.Een opleiding aan de modeacademie en een loopbaan in de tijdschriftenwereld volgen. Maar ineens begint het te knagen. Het ‘handen’werk is nu voornamelijk beeldschermwerk geworden en door ingrijpende veranderingen in mijn leven krijg ik meer behoefte aan betekenis en diepgang. Ik volg de 3-jarige ITIP Opleiding voor persoonlijke ontwikkeling en toegepaste spiritualiteit, en ontdek dat ik weer met mijn handen wil werken én met mensen. Ik vervolg het ITIP met een energetisch verdiepingsjaar en start in 2015 aan de Holos-opleiding massagetherapie, waar ik in 2021 ben afgestudeerd, en direct kon starten als docent. Inmiddels heb ik ook de opleiding Counselor/coach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en een nascholing Rouwen met compassieafgerond.

Kom je niet uit de omgeving van Haarlem en zoek je een massagetherapeut bij jou in de buurt, zoek dan op postcode bij Holosmassagetherapie.nl

Op zoek naar coaching?

Zoek jij een coach? Ook via lichaamsgerichte coachsessies kan ik jou helpen met je probleem of dilemma. Mijn coaching is gericht op voelen en aan het gevoel betekenis geven. Ik vertel je er graag meer over. Wil je hier meer over weten, stuur me dan een berichtje.