VOELEN WAT ER SPEELT » contact41

Contact

Minke Flach
mail@minkeflach.nl
06-52058688

Praktijkadres
Hof 20
Begijnhof 20
2011 EH Haarlem

Privacyverklaring

LVNT

Over mij

Mijn handen zijn mijn instrument. Altijd al geweest. Als kind ben ik dol op met mijn handen werken. Tekenen en handwerken zijn mijn favoriete bezigheden.

Een opleiding aan de modeacademie, een carrière als styliste en later beautyredacteur in de tijdschriftenwereld volgt. Maar dan begint het te knagen. Terwijl het in de wereld om me heen steeds meer lijkt te gaan om alles wat hip & happening is, zoek ik de stilte en mijn binnenwereld op. Want daar zit voor mij de echte schoonheid, de essentie.

Ik volg de ITIP Opleiding voor persoonlijke ontwikkeling en toegepaste spiritualiteit en ontdek dat ik weer met mijn handen wil werken èn met mensen. Ik vervolg het ITIP met een energetisch verdiepingsjaar en start in 2015 aan de Holos-opleiding massagetherapie, waar ik in 2021 ben afgestudeerd en direct kon starten als docent. Inmiddels heb ik ook de opleiding Counselor/coach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie afgerond.
Ik heb een eigen praktijk bij HOF 20.

Kom je niet uit de omgeving van Haarlem en zoek je een massagetherapeut bij jou in de buurt, zoek dan op postcode bij Holosmassagetherapie.nl

Op zoek naar coaching?

Win-win

Zoek jij een coach? Ik zoek cliënten die ik tijdens mijn opleiding kan begeleiden met hun coachvraag. Tegen een gereduceerd tarief. kan ik jou helpen met je probleem of dilemma. Jij helpt mij om me verder te bekwamen in dit mooie vak. Oak mijn coaching is gericht op voelen en aan het gevoel betekenis geven. Ik vertel je er graag meer over. Stuur je me een berichtje? Zo kunnen we elkaar helpen.