VOELEN WAT ER SPEELT » tarieven90

Tarieven

Een sessie massage- of lichaamsgerichte therapie bestaat uit een voorgesprek, een behandeling van 45-55 minuten en een nagesprek. De massagevorm hangt af van wat er in het voorgesprek wordt benoemd. Een sessie massagetherapie kost € 95.
In overleg kies ik soms voor een andere vorm van lichaamsgericht werk. In plaats van massage doen we dan oefeningen, gericht op het bewustwordingsproces, waarin ik je verder help met waar jij in vastloopt. Ik gebruik hiervoor energetisch lichaamswerk, waaronder haptische oefeningen, werken met chakra’s en systemisch werk aan de massagetafel.

Bij de eerste sessie houd ik ook altijd een intakegesprek, waarbij ik vraag naar je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan gezinssamenstelling, opleiding, werk en andere relevante (medische) informatie. Ook ga ik hier wat uitgebreider in op je hulpvraag. Deze eerste sessie kost € 105

Vergoeding
Ben je aanvullend verzekerd? Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij kunnen counseling- en massagetherapie-sessies deels vergoed worden uit de aanvullende verzekering.

Losse massages
Massage van de rug, nek, schouders 50 min € 67.50
Uitgebreide rugmassage + achterkant benen 85 min € 100
Lichaamsmassage 85 min € 100
Voetmassage 50 minuten € 65
Coaching/counseling
Voor een counseling/coaching sessie reken ik 75 per sessie van maximaal een uur.