Tarieven

Massagetherapie

Een behandeling massagetherapie bestaat uit een voorgesprek, een massage van 45-55 minuten en een nagesprek. De massagevorm hangt af van wat er in het voorgesprek wordt benoemd. Een sessie massagetherapie kost vanaf april 2021 € 85. Tijdens mijn opleiding werk ik met een gereduceerd tarief. Een sessie kost voorlopig € 55.
In overleg kies ik soms voor een andere vorm van lichaamsgericht werk. In plaats van massage doen we dan oefeningen, gericht op het bewustwordingsproces, waarin ik je verder help met waar jij in vastloopt. Ik gebruik hiervoor energetisch lichaamswerk, waaronder haptische oefeningen, werken met chakra’s en opstellingen.

Bij de eerste sessie houd ik ook altijd een intakegesprek, waarbij ik vraag naar je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan gezinssamenstelling, opleiding, werk en andere relevante (medische) informatie. Ook ga ik hier wat uitgebreider in op je hulpvraag. Deze eerste sessie kost € 85

Losse massages

Massage van de rug, nek, schouders 50 min € 55
Uitgebreide rugmassage + achterkant benen 85 min € 85
Lichaamsmassage 85 min € 85
Voetmassage 50 minuten € 50

Workshop

Wil je meedoen aan de workshop ‘Zicht op jezelf’, stuur me dan een mailtje. Dan laat ik je weten wanneer de eerstvolgende workshop is. Ik geef deze workshop zowel overdag als ’s avonds.
Kosten € 25