Oproep

Wat zegt jouw lijf over je gedachtes en wat zeggen je gedachtes over je lijf?

Ken je het gevoel dat er iets mist in je leven, het gevoel dat je stil staat? Dat je iets wilt, maar je weet niet wat en je weet niet hoe? Dat je leven anders gaat dan je je had voorgesteld? Dat de werkelijkheid dus niet strookt met je verwachting. Dat je maar blijft rondtollen in je gedachtes, ondertussen prikkelbaar wordt, en moe en somber, dat je minder goed slaapt, je concentratie afneemt, de afleiding toeneemt en dat je misschien ook trillerig wordt of hartkloppingen krijgt. Je voelt je rusteloos en zou het liefst hard wegrennen uit deze situatie of juist onder de dekens kruipen, want … IETS MOET ANDERS. Herken je je hierin?
Dan ben ik op zoek naar jou, want voor mijn afstuderen aan Holos Massagetherapie ga ik onderzoek doen naar wat massagetherapie kan betekenen bij Innerlijke Onrust.

 

  • Hiervoor zoek in kandidaten die in de maart 3 x naar Utrecht willen afreizen voor een massagetherapie-behandeling onder toeziend oog van een docent.
  • Massagetherapeuten die mee willen werken aan mijn onderzoek.

Wil meewerken? Laat dan een comment achter op deze post of stuur mij een mail met als titel ‘Innerlijke Onrust’ en vermeld erbij of je kandidaat of massagetherapeut bent. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Mail@minkeflach.nl