Win een gratis massage

Omdat mantelzorgers zelf ook zorg en aandacht nodig hebben, is ruim 20 jaar geleden de Dag van de Mantelzorg in het leven geroepen. Als blijk van waardering worden overal in het land activiteiten georganiseerd. Ruim 50 praktijken voor Holos Massage & Massagetherapie geven in het kader van de Dag van de Mantelzorg, die dit jaar op 10 november valt, meer dan 150 massages aan mantelzorgers. Omdat ik dit initiatief van harte ondersteun, geef ik in november ook een aantal gratis massages weg. Ben je mantelzorger en wil je graag in aanmerking komen voor een gratis Holos Massage of ken jij een mantelzorger die je hier graag voor wilt opgeven? Stuur mij dan uiterlijk 9 november een mail met je motivatie en telefoonnummer.  Ik neem op 10 november contact met je op. Iedereen krijgt op deze dag een reactie van mij. Ook als je niet hebt gewonnen. 

Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen. Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

Kijk voor meer informatie over activiteiten op site van de Dag van de Mantelzorg